SÄSONGSUTSTÄLLARE
AKTIV MEDLEM

Vill du ställa ut i konsthallen 2024?

Boka din enskilda utställning eller gå samman några stycken och visa upp er konst för Silverfallets alla besökare.

Hitta din/dina veckor nedan och Boka nu!

Som arrangör av säsongsutställningar bjuder vi in konstnärer att delta och skapa en mångfaldig och spännande utställningsupplevelse.
Vi strävar efter bredd och mångsidighet i vårt konstnärliga urval.

Konstnärer behåller sina utställningsplatser tills de själva väljer att avstå dem. När en plats blir tillgänglig, går vi igenom vår intresselista och låter vår styrelse fatta beslut om antingen vilka som bjuds in till antingen en vägg- eller bordsplats. Vi söker konstnärer som tillför något unikt och intressant till utställningen utan att vara för lika de redan representerade.

Vår urvalsprocess bygger på att styrelsen utvärderar ansökningarna baserat på de tidigare nämnda kriterierna. Denna process upprepas regelbundet, och samtliga konstnärer på intresselistan beaktas varje gång. Det är därför inte nödvändigt att förnya din intresseanmälan om ditt konstnärliga skapande inte har genomgått radikala förändringar.

För de som önskar bli borttagna från intresselistan är det enklast att kontakta vår webbansvarige på info@konstpakarlsfors.se.
Observera att för att behålla din plats krävs det att du har möjlighet att vakta eller arbeta under minst 10 dagar per år.

VÄGGPLATS ca 3 meter där man med hänsyn till sina “grannar” hänger upp en luftig utställning och byter hellre ut ofta om man vill visa upp mer.. Detta för att vi vill bibehålla en levande utställning. 2gånger om året byter vi platser genom att lotta.

PODIEPLATS ca 5 podier samt ett fönster att placera konst i, utöver det 1-2 podier runt om i lokalen där du kan placera konst. 2 gånger per år byter vi platser genom att lotta.

Vid mottagande av en inbjudan uppmanas du att noggrant granska all tillhörande information, inklusive stadgar och värdegrund på vår hemsida eller i bifogade dokument. Därefter ombeds du att underteckna avtalet och lämna in det till styrelsen. Med inbjudan följer även en detaljerad checklista som du ombeds att följa. Lämna din intresseanmälan nedan; notera att intresseanmälan i sig inte är bindande.

Avgift 2024: 2500:- 

Exempel från tidigare år

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.