Hoppa till innehåll

STÖDMEDLEMSKAP 150:-/år
AKTIV/PASSIV MEDLEM

Som medlem i Konst på Karlsfors får du bland annat möjlighet att ställa ut i arbetarlängan och konsthallen under året.
Som medlem får du även:

  • Förtur till kurser och workshops (först till kvarn)
  • Inbjudan till vernissage. 
  • Möjlighet att ställa ut i arbetarlängan (avgift tillkommer)
  • 10% när du handlar något på utställningen.

Du hjälper samtidigt föreningen att utvecklas, förnya, förbättra och driva utställningarna framåt. Antingen som passiv medlem eller aktiv medlem och hjälpa till under bland annat event och/eller städdagar.

Fyll gärna i formuläret nedan om du vill få nyhetsbrev och berätta om du vill vara aktiv eller passiv medlem.

Vid frågor, kontakta info@konstpakarlsfors.se,
Malin andersson 070 44 51 721,
Cathrine Andersson 070 150 9978


SÄSONGSUTSTÄLLARE
AKTIV MEDLEM

Som säsongsutställare bjuder vi in konstnärer att ställa ut över tid. Vi strävar efter en så bred utställning som möjligt och kommer därför välja ut konstnärer utifrån att vi vill ha en så bred och spännande utställning som möjligt.

En konstnär behåller sin plats tills hen väljer att avstå den.
När en utställare lämnar sin plats söker vi igenom intresselistan, styrelsen röstar sedan utifrån om det är en väggplats eller en bordsplats samt att vi ser att din konst tillför något nytt och spännande till utställningen och inte är för lik någon av de konstnärer som redan innan finns med oss.
Det finns ingen turordning i denna lista. Vi tar fram nya konstnärer via ett poängsystem där vi är minst 5 personer som tar ställning till ovan nämnda kriterier. Detta upprepas varje gång och alla som fortsatt finns med på intresselistan beaktas varje gång. Du behöver alltså inte förnya din intresseanmälan om du inte förändrats radikalt i ditt skapande.

Vill du bli bortplockad från intresselistan kontaktar du webbansvarig på info@konstpakarlsfors.se. Du måste ha möjlighet att vakta/arbeta minst 10 dagar om året.

När du får en inbjudan läser du igenom informationen noggrant, samt stadgar och värdegrund på hemsidan eller via bifogade dokument, skriver under avtalet och lämnar till styrelsen och lägger sedan en bindande anmälan via bifogad länk. Med brevet medkommer även en checklista att följa. Lämna en intresseanmälan nedan! Intresseanmälan är inte bindande.

Avgift 2023: 2500:- 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.