Bokning

Bokning av Arbetarlängan 
Boka ett rum i arbetarlängan för dig och din konst/hantverk/skapande.

Bokningen gäller måndag-söndag. Ett rum kostar 200:-/vecka (med undantag för några veckor med förhöjd avgift). Du måste även vara eller bli medlem i föreningen för att ställa ut i längan. Det kostar 150:-/år per person och du får utöver möjlighet att ställa ut i arbetarlängan även dessa möjligheter: Medlemskap (länken öppnas i en ny flik)

I arbetarlängan finns varken el eller vatten men det är ingen brist på charm och karaktär.
Batterilampor finns att hänga i taket eller ställa på bord, dessa laddas sedan i konsthallen. 

När bokningen är genomförd får du först ett verifieringsmail med Bifogat avtal som ska läsas igenom. När du gjort det kontrollerar du att datumet stämmer och sen kan du verifiera bokningen och godkänna avtalet via länken.
Avtalet skrivs ut, skrivs under och lämnas sedan in i konsthallen den veckan(eller tidigare) som du stället ut.  
När verifieringen är gjord skickar vi ut ett bekräftelsemail (kan dröja några dagar då detta görs manuellt) med kod till hänglåset samt mer information om hur du skapar ett evenemang för din utställning i kalendern. Vi rekommenderar att det görs så snart som möjligt för att fler ska få möjlighet att upptäcka er utställning. 
Är ni flera enskilda som bokat skapar ni varsitt evenemang, kontaktuppgifter tillhandahålls av föreningen. Är ni en grupp som ställer ut räcker det att ni lägger upp ett gemensamt evenemang. 

Rekommenderade öppettider(men är helt valfritt): tor-fre 11-18, lör-sön 11-16

Har du frågor eller är osäker på något kontakta Cathrine Andersson 073 150 99 78, Malin Andersson 070 44 51 721, info@konstpakarlsfors.se

Bokning
Kostnad: 200:-/rum/vecka. (800:-/lägenhet/vecka)
+ Medlemskap 150:-/person/år
Välj den vecka som passar Dig bäst nedan och vilket/vilka rum du vill boka.
mars 2023
april 2023
maj 2023
Inget evenemang hittades!
Visa fler